Unaprjeđenje postupka integracije

Još jedna lijepa priča o uspješnoj integraciji koja se provodi u sklopu našeg projekta nam dolazi iz Općine Viškovo, Primorsko-goranska županija.  ⚽️🥇🏆

Edukacije/radionice – „Integracija osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u lokalnoj zajednici“

Druženja

Donacija školskog pribora za djecu s odobrenom međunarodnom zaštitom

Konferencija/Okrugli stol „Integracija osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj“

U sklopu projekta: „Unapređenja postupka integracije“, 9 rujna 2021. u Hotelu Jadran u Rijeci, u organizaciji Udruge Civis Mundi održan je Okrugli stol pod nazivom „Integracija osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj“. Tom prilikom smo predstavili nekoliko primjera uspješne integracije osoba s međunarodnom zaštitom na području Republike Hrvatske. Nešto više o tome slijedi u kratkim video uradcima samih osoba s odobrenom međunarodnom zaštitom.

U sklopu projekta „Unaprjeđenje postupka integracije“ uspješno smo proveli još jednu donaciju za osobe kojima je odobrena međunarodna zaštita na području Republike Hrvatske.

Povodom nadolazećih blagdana, kroz naš projekt „Unaprjeđenje postupka integracije“, odlučili smo darovati djecu s odobrenom međunarodnom zaštitom u cijeloj RH, slatkim HALAL paketima.

Naša socijalna radnica gđa. Ljiljana Kosanović jučer je posjetila još jednu Afganistansku obitelj koja se krajem mjeseca prosinca 2021.godine doselila u Grad Rijeku.